• Verificare baterii

  Verificam bateriile

  Testare cu aparat omologat

  Inainte de expedierea bateriilor auto, acestea se verifica cu aparat omologat pentru atestarea starii de sanatate si incarcare. In acest mod ne asiguram ca produsele pe care le-ai comandat sunt conforme.

 • Livrare rapida baterii

  Pregătim comanda și o expediem

  Expediere extra rapidă

  Timpul de pregatire a comenzilor este de maxim 24 de ore de la momentul receptionarii comenzii, pentru toate produsele aflate in stocul central. In cele mai multe cazuri, pentru comenzile plasate pana la ora 13:00, putem expedia produsele comandate in aceeasi zi, de Luni până Vineri.

 • Verificare baterii

  Ne asiguram ca produsul ajunge intact

  Protectie pe perioada transportului

  Acumulatorii comandati cu livrare prin curier sosesc ambalati in cutie de transport, protejati impotriva socurilor. In acest mod ne asiguram ca produsele expediate ajung la tine in cea mai buna conditie.

  Cutiile de transport in care se livreaza bateriile auto se intorc inapoi la noi, curierul va astepta sa scoti bateria auto din cutie impreuna cu factura si garantia, apoi ne va returna cutia de transport.

 • Livrare rapida baterii

  Preluam bateria veche atunci cand o livram pe cea noua

  Pentru un mediu mai curat

  Atunci cand doresti sa beneficiezi de cel mai mic pret pentru o baterie auto, trebuie sa returnezi bateria veche la momentul livrarii. La momentul livrarii trebuie sa scoti bateria noua din cutia de transport impreuna cu factura si garantia, apoi sa adaugi bateria veche. Curierul va prelua apoi cutia cu acumulatorul vechi si o va returna la noi, conform instructiunilor de livrare.

  Bateriile sunt expediate in cutii de transport si sunt protejate pe perioada transportului catre client. La momentul livrarii, clientul desface cutia de transport, preia bateria noua impreuna cu factura si garantia, apoi adauga bateria veche in cutia de transport. Curierul va prelua apoi cutia cu acumulatorul vechi si o va returna la noi, conform instructiunilor de livrare.

  Daca nu ai o baterie auto veche, din pacate costul bateriei nou comandate creste cu 10% conform Hotararii de Guvern 1132/2008 prin care consumatorul are obligatia sa predea bateria veche pentru reciclare. Taxa de 10% va figura pe factura fiscala pe linie distincta si va putea fi recuperata in termen de 30 de zile daca vei preda acumulatorul vechi, fie la punctul nostru de lucru, fie prin curier rapid, caz in care te rugam sa ne contactezi pentru a trimite un curier catre tine cu o cutie de transport goala. Costurile ocazionate cu transportul sunt suportate de client.

Apelează