Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului ebat.ro, recomandam citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de produse de pe site-ul ebat.ro, autentificarea in conturile de client, implica acceptarea termenilor si conditiilor detaliate in urmatoarele paragrafe.

Domeniul ebat.ro impreuna cu subdomeniile, magazinul virtual si toate instrumentele software / baze de date necesare, sunt administrate de SC Autoserv Lujerului SRL , inregistrata la Registrul Comertului cu J40/13035/2012 Cod Unic de Inregistrare: RO30879336, avand punctul de lucru in Mun. Bucuresti, Sector 6, Str. Lujerului 30-34.

1. Termeni si definitii

Cumparator - persoana fizica, juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o comanda.

Vanzator - SC Autoserv Lujerului SRL prin platforma online ebat.ro

Comanda - documente electronic rezultat din comunicarea intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului intentia sa de a achizitiona Produse sau Servicii de pe site. Comanda reprezinta un contract la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si Cumparatorului. 

Produse sau Serviciu - orice produse sau serviciu care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului ca urmare a Comenzii.

Utilizator - persoana fizica, juridica sau orice entitate juridica care are acces la continutul website-ului, prin orice mijloace de comunicare puse la dispozitie de catre SC Autoserv Lujerului SRL prin ebat.ro.

2. Accesul la site

SC Autoserv Lujerului SRL garanteaza Utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii, fara acordul scris al acesteia.

3. Limitari ale responsabilitatilor

Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut vinovat pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul administrat si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si “atat cat sunt disponibile" fara garantii de niciun fel.

4. Drepturile de Autor (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului ebat.ro, incluzand enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC Autoserv Lujerului SRL, a asociatilor, a partenerilor si a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii SC Autoserv Lujerului SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SC Autoserv Lujerului SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

5. Politica de preturi

Preturile Produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si contin, dupa caz, taxa de EcoValoare si TVA.

SC Autoserv Lujerului SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre SC Autoserv Lujerului SRL.

6. Livrare

Vanzatorul se obliga sa livreze Produsele in sistem de curierat catre Cumparator sau la punctul de lucru SC Autoserv Lujerului SRL, conform optiunii Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrarea Produselor doar pe teritoriul Romaniei. 

Costul de curierat este afisat in formularul de comanda. Acesta variaza in functie de urmatorii factori:

- firma de curierat disponibila sau cea indicata de Cumparator;

- greutatea Produselor din Comanda;

- categoria Produselor din Comanda;

- numarul Produselor din Comanda;

- adresa indicata de Cumparator pentru livrare - in situatia in care adresa nu se afla in aria de acoperire a curierului se va solicita cost aditional conform cu tarifele companiei de curierat;

Mai multe detalii aici: Expedierea pachetului dumneavoastră

7. Politica de vanzare online

Efectuarea unei Comenzi ii este permisa oricarui Utilizator. Pentru motive justificate SC Autoserv Lujerului SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Cumparatorului la unele din modalitatile de plata, sau la efectuarea unei comenzi, in cazul in care considera ca actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel SC Autoserv Lujerului SRL.

Comunicarea cu reprezentatii SC Autoserv Lujerului SRL se poate realiza folosind sectiunea 'Contact' din website-ul ebat.ro.

SC Autoserv Lujerului SRL poate afisa pe website informatii, bunuri si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert partener cu SC Autoserv Lujerului SRL.

Toate tarifele aferente Produselor afisate pe wesbite sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

- datele furnizate de catre Client/Cumparator sunt incomplete si/sau incorecte;

- compania de curierat impune restrictii de livrare cu privire la elementele Comenzii sau costuri aditionale neprevazaute;

- Produsele aflate in Comanda nu mai exista in stocul Vanzatorului, ca urmare a erorilor informatice sau a Comenzilor altor Cumparatori ce nu se reflecta inca in baza de date si implicit pe website-ul ebat.ro.

Informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe website (imagini / prezentari) nu reprezinta o obligatie contractuala, acestea fiind folosite exclusiv cu titlu de prezentare.

La 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui Produs, Cumparatorului i se va solicita inscrierea unui opinii referitoare la produsul achizitionat si la experienta de cumparare. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email folosita de Cumparator la efectuarea Comenzii. 

8. Politica de retur

Potrivit art. 9 alin (1) din Ordonant de Urgenta nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri.

Perioada de retragere expira in termen de 14 zile, asa cum este specificat si clar delimitat in cuprinsul aceluiasi articol.

Termenul este respectat daca consumatorul inmaneaza produsele catre SC Autoserv Lujerului SRL sau unei persoane autorizate de SC Autoserv Lujerului SRL sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat reprezentantului SC Autoserv Lujerului SRL decizia sa de retragere din contract.

Pentru exercitarea dreptului de retragere clientul trebuie sa ne notifice decizia de retragere printr-o declaratie neechivoca la adresa de email: comenzi@ebat.ro

Obligatiile profesionistului si a consumatorului sunt conforme cu dispozitiile art 13 si 14 din cadrul aceleiasi OUG 34/2014.

Costurile ocazionate cu returul produselor sunt suportate de consumator folosind aceeasi firma de curierat cu care s-a efectuat expedierea.

Potrivit legii profesionistul nu este obligat sa ramburseze costurile suplimentare in cazul in care reclamantul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de profesionist.

Produsul sau produsele care fac obiectul deciziei consumatorului de retragere din contractul incheiat la distanta vor fi expediate de catre consumator inapoi catre depozitul de unde s-a facut expedierea produselor. 

Produsele care prezinta urme de folosinta, montaj, lovituri, socuri, modificari fizice, ciobiri, zgarieturi, etc. vor fi refuzate la retur. Refuzul produselor va fi justificat in termen de maxim 14 zile printr-un proces verbal incheiat intre firma de curierat si profesionist.

Potrivit art. 2, pct.2 din cuprinsul O.G. 21/1992 consumatorul este definit ca fiind orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

9. Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, SC Autoserv Lujerului SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile Produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu informativ, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini.

In eventualitatea in care pretul Produselor / Serviciilor sau unele caracteristici ale Produselor au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, SC Autoserv Lujerului SRLL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

10. Politica scrierii de review-uri, note si colectarea acestora

Utilizatorul, dupa plasarea unei comenzi, poate primi o solicitare de acordare nota pentru produsele achizitionate si recenzie cu privire la calitatea produselor. Informatiile transmise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs sau serviciu.

In momentul transmiterii unei anumite note si / sau review, utilizatorul acorda vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si da dreptul vanzatorului sa utilizeze, reproduca, modifice, adapteze, publice, traduca, distribuie si sa afiseze acest continut.

Fiecare utilizator, in momentul transmiterii unui review, va respecta urmatoarele reguli:

  • sa se refere strict la caracteristicile si/sau modul de utilizare ale produselor receptionate, evitand informatii care tin de modul de desfasurare al comenzii;
  • sa foloseasca doar limba romana, insa sunt permise cuvintele imprumutate si uzitate frecvent (ex: "computer", "laptop", "weekend");
  • sa utilizeze un care sa nu ofenseze;
  • sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt corecte, neinselatoare si ca respecta drepturile altor parti, de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
  • sa foloseasca sistemul de review-uri pentru a comunica detalii referitoare la produsele achizitonate, fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;
  • sa nu furnizeze si sa nu dezvaluie date personale;
  • sa nu transmita link-uri, URL-uri (legaturi) catre alte website-uri;
  • sa nu transmita mesaje promotionale sau materiale de natura publicitara;
  • sa nu utilizeze transmiterea review-ului ca intrument de comunicare cu vanzatorul. Pentru acest lucru se va utiliza zona de contact expusa in cadrul website-ului;

Utilizatorul poate opta pentru a nu primi solicitare de transmitere review si nota, prin accesarea sectiunii "Recenziile mele" din cadrul Contului tau de client.

Daca consumatorul nu a creat un cont de client la plasarea unei comenzi, pentru a opta sa nu primeasca solicitare de review si nota, trebuie sa acceseze sectiunea Comenzi plasate fara cont client. Dupa accesarea sectiunii consumatorul trebuie sa acceseze detaliile comenzii folosind codul comenzii primit prin email si adresa de email folosita la plasarea acesteia. In pagina cu detaliile comenzii, consumatorul poate seta o parola si transforma astfel contul de oaspete in cont de client. Apoi poate parcurge pasii de mai sus pentru a dezactiva solicitarea de acordare review si nota.

Pe langa transmiterea review-ului, utilizatorul va selecta si o nota pentru produsul receptionat facand click pe numarul de stele care indica nota, de la 1 la 5. Nota 1 reprezinta un feedback negativ, iar nota 5 repezinta un feedback pozitiv. Astfel, acordarea unei note mari duce la cresterea notei generale, iar acordarea unei note mici duce la scaderea notei generale.

Daca un review este semnalat de catre un alt utilizator ca fiind inadecvat, acest continut este examinat cu atentie de catre vanzator pentru a determina daca incalca termenii si conditiile expuse in cadrul acestei pagini.

In cazul in care se constata incalcarea Termenilor si Conditiilor, vanzatorul isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea unui utilizator de a inscrie review-uri si acorda note.

Pentru sesizari sau reclamatii consumatorii au la dispozitie formularul de contact. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

11. Politici de Confidentialitate

Pe site-ul ebat.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale.

SC Autoserv Lujerului SRL nu promoveaza spam-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul ebat.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe ebat.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.

Cititi toate detaliile despre politica de confidentialitate la pagina: Politica de confidentialitate

Apelează